Κάγκελα Αλουμινίου

Η πολυετή ενασχόληση μας με το υλικό του αλουμινίου, μας καθιστά έμπειρους και ταυτόχρονα εξειδικευμένους στην κατασκευή κάγκελων από αλουμίνιο. Οι δημιουργίες μας διαθέτουν άψογη ποιότητα, αισθητική και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αφού δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. 

Η paMIL και οι συνεργάτες της παρουσιάζουν ολοκληρωμένα, σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κάγκελων αλουμινίου. Συστήματα που στηρίζονται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη, δημιουργώντας ένα αέρινο, υψηλής αισθητικής σύνολο.

Η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται για την κατασκευή και την δημιουργία των προϊόντων είναι αποκλειστικά από κράμα αλουμινίου τύπου 6063, γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα όλων των παραγόμενων προϊόντων. Επιπρόσθετα, η paMIL διαθέτει μόνο προϊόντα βαμμένα ανοδίωση σε σκληρότητα 20 μικρά, έτσι ώστε να διασφαλίζει την μέγιστη αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Πλήρως Ανοδιωμένο Σύστημα

Τα εξαρτήματα των κιγκλιδωμάτων της paMIL είναι από αναδιώμενο αλουμίνιο και οι βίδες σύνδεσης είναι ανοξείδωτες. Η ανοδίωση είναι τύπου inox, με ελάχιστο πάχος επεξεργασίας της ανοδίωσης των διατιμών και των εξαρτημάτων 20 μm.

Με την ανοδίωση πετυχαίνουμε αλλαγή στο χρώμα κάποιων μετάλλων. Είναι μία ηλεκτροχημική διαδικασία που επιφέρει την αλλαγή στη δομή των μορίων του επιφανειακού στρώματος του μετάλλου. 

Κατά την ανοδίωση, εμβαπτίζουμε (βουτάμε) το μέταλλο σε ένα όξινο λουτρό, και με την διέλευση του ηλεκτρικού ρεύματος πετυχαίνουμε την προσβολή των επιφανειακών μορίων του μετάλλου και την δημιουργία ενός γυαλιστερού φιλμ προστασίας. 

Το φιλμ αυτό σταθεροποιεί το μέταλλο και αποτρέπει περαιτέρω οξείδωσή του. 

Έτσι το στρώμα ανοδίωσης που δημιουργείται προέρχεται από το ίδιο το μέταλλο. Είναι πλήρως ενσωματωμένο σ’ αυτό και εξαλείφει τυχόν προβλήματα πρόσφυσης.

Πλεονεκτήματα

Άψογη μεταλλική εμφάνιση τύπου inox.

Χαμηλότερο κόστος κατασκευής και συντήρησης σε σχέση με τα ανοξείδωτα κάγκελα.

Μεγάλη διάρκεια ζωής ακόμη και σε έντονα διαβρωτικό περιβάλλον.

Η απόχρωση δεν αλλάζει, δεν ξεφλουδίζει και δεν δημιουργούνται ρωγμές στην επιφάνεια.

Η επιφάνεια καθαρίζεται με κοινά (μη ισχυρά) απορρυπαντικά ή με νερό.

Το προϊόν δεν είναι τοξικό.

Πιστοποιημένα στο Istituto GIORDANO (Italy).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources