κουφώματα αλουμινίου | κουφώματα συνθετικά | επικαλύψεις κτηρίων

avloportes

αυλόπορτες αλουμινίου

Η paMIL μπορεί να δώσει την λύση ακόμα και στις πόρτες με κύριο στοιχείο το αλουμίνιο. Πόρτες από καθαρό αλουμίνιο με ακόμη μεγαλύτερη αντοχή στις ακραίες καιρικές συνθήκες, με μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. Οι πόρτες αλουμινίου της paMIL, ανοιγόμενες ή συρόμενες, μονόφυλλες ή δίφυλλες, διατίθενται με αυτοματισμό ή χωρίς, σε οποιαδήποτε διάσταση, ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε χώρου στον οποίο πρόκειται να τοποθετηθούν, με δυνατότητα βαφής σε όποιο χρώμα επιθυμείται.

Παράλληλα, οι πόρτες αλουμινίου μπορούν να αποτελούνται εξ’ ολοκλήρου από κάγκελα ή πάνελ, είτε από συνδυασμό καγκέλων και πάνελ ακόμα και με την προσθήκη διακοσμητικών ροζετών. Οι πόρτες αυτές έχουν εφαρμογή σε εισόδους για διέλευση πεζών αλλά και σε εισόδους για διέλευση οχημάτων. Η paMIL πάντα με εμμονή στην ποιότητα, είναι έτοιμη να σχεδιάσει και να κατασκευάσει προσωποποιημένες λύσεις, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών πελατών της.

avloportes1

 

αυλόπορτες σιδήρου

Η πρώτη εντύπωση είναι και η σημαντικότερη. Η κατασκευή μιας πόρτας καντρικής εισόδου, είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για ιδιωτικό χώρο, δημιουργεί την προβολή της ποιότητας και σοβαρότητας αυτού του χώρου. Έτσι, το πρώτο πράγμα που θα δει ο επισκέπτης του χώρου σας είναι η πόρτα που θα τον καλωσορίσει στον εσωτερικό σας χώρο. Από αυτή την πόρτα θα κριθεί και η συνολική εικόνα που θα αποκομίσει ο επισκέπτης. Ένα υπέροχα χτισμένο σπίτι, με ένα έξοχο εσωτερικό ντεκόρ, χρειάζεται μια πόρτα που να συμπληρώνει την εσωτερική ομορφιά.

Τα παραπάνω μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με την χρήση μιας πόρτας επεξεργασμένου σιδήρου. Χωρίς περιορισμούς στην σχεδίαση είτε πρόκειται για παραδοσιακά σχέδια, είτε για πιο σύγχρονες δημιουργίες, το σίδηρο παραμένει εδώ και πάρα πολλά χρόνια μια από τις πιο διαδεδομένες επιλογές. Η paMIL έχει την τεχνογνωσία αλλά και εμπειρία να δημιουργήσει μαζί σας την πόρτα των ονείρων σας, πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αρτιότητα των πρώτων υλών. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι πόρτες.

avloportes2

 

αυλόπορτες inox

Στοχεύοντας διαρκώς στην προμήθεια και παραγωγή νέων καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και μοναδικού σχεδίου, η paMIL δημιουργεί πόρτες με κύριο στοιχείο το inox. Συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία μας με αξιόλογους πιστοποιημένους συνεργάτες, σας προσφέρουμε λύσεις που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα κτίρια. Οι πόρτες inox για εξωτερικούς χώρους της paMIL ανταποκρίνονται σε κάθε αρχιτεκτονική εφαρμογή, είναι υψηλής ποιότητας και αισθητικής τελειότητας. Τοποθετούνται εύκολα, αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες με μηδενικές απαιτήσεις συντήρησης. Επιπλέον συνοδεύονται από μεγάλη γκάμα διακοσμητικών εξαρτημάτων, ικανά να προσθέσουν την τελευταία πινελιά σε μια άκρως εντυπωσιακή κατασκευή.

Copyright © paMIL 2010 - 2021 | facebook | designed by: AGrafix | development by: 3www.gr