Αυτόματες πόρτες εισόδου

Η paMIL προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λύσεις αυτοματισμού για ανοιγόμενες, συρόμενες ή περιστρεφόμενες πόρτες. Προϊόντα σχεδιασμένα να προσφέρουν κορυφαία αξιοπιστία σε μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών για γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και κάθε είδους κατασκευές. Οι αυτόματες πόρτες μπορούν να εφοδιαστούν με μηχανισμούς νέας γενιάς, με τα πιο έξυπνα συστήματα ελέγχου, που εγγυώνται ασφαλή και ομαλή μακροχρόνια λειτουργία.

Οι αυτόματες ανοιγόμενες πόρτες συνοδεύονται από μηχανισμό υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών που εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και αθόρυβη λειτουργία. Τοποθετούνται όπου είναι εφικτό καθότι χρειάζονται χώρο για το άνοιγμα τους. Μπορούν να είναι μονόφυλλες ή δίφυλλες ανάλογα τις κτιριακές κατασκευές με πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί τρίπλεξ.

Όσον αφορά τις αυτόματες συρόμενες πόρτες, αυτές εξασφαλίζουν αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής. Η λειτουργία τους γίνεται με φωτοκύτταρα τα όποια ανιχνεύουν την κίνηση. Είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σύγχρονων κτιρίων χρησιμοποιώντας υψηλή τεχνολογία σε όλες τις λειτουργίες. Μονόφυλλες ή δίφυλλες με πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί τρίπλεξ, για ενισχυμένη ασφάλεια.

Οι αυτόματες περιστρεφόμενες πόρτες μπορούν να έχουν δύο, τρία ή και τέσσερα φύλλα ανάλογα το άνοιγμα στο οποίο εφαρμόζονται. Μπορούν να κατασκευαστούν με πλαίσιο αλουμινίου και γυαλί τρίπλεξ για μεγαλύτερη ασφάλεια, ενώ τα πλαϊνά τους παραμένουν σταθερά είτε από γυαλί είτε από τοιχοποιία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources