κουφώματα αλουμινίου | κουφώματα συνθετικά | επικαλύψεις κτηρίων

gkarazoportes

γκαραζόπορτες

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι οι παλιοί καταναλωτές εξέταζαν την επιλογή της πόρτας του γκαράζ τους ως ένα ασήμαντο ζήτημα, οι σημερινοί καταναλωτές έχουν πλήρη επίγνωση του πόσο σημαντική είναι αυτή η επιλογή. Γνωρίζουν ότι η πόρτα του γκαράζ θα επηρεάσει τη συνολική αισθητική του κτηρίου τους, και εκτός του ότι πρέπει να είναι ελκυστική, η πόρτα του γκαράζ, πρέπει επίσης να λειτουργεί άψογα, χρόνο με το χρόνο, παρέχοντας ταυτόχρονα μέγιστη ασφάλεια και προστασία. Στην paMIL μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη γκαραζόπορτα για όλες τις απαιτήσεις, σε μεγάλο εύρος εφαρμογών. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται ρολά, μονοκόμματες και πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής, με χειροκίνητη ή αυτόματη λειτουργία. Σε όλες τις περιπτώσεις υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης αυτόματου ηλεκτρικού συστήματος λειτουργίας, ενώ η διαχείριση της λειτουργίας μπορεί να γίνει με διακόπτη ή τηλεχειρισμό.

 

gkarazoportesΤα μεταλλικά ρολά μπορεί να είναι ανοικτού (διάτρητα και διχτυωτά) ή κλειστού τύπου (μονού τοιχώματος ή διπλού τοιχώματος με μόνωση, με επίπεδα ή καμπύλα προφίλ και υλικά χάλυβα ή αλουμίνιο). Ανάλογα με το είδος του μηχανισμού λειτουργίας (κεντρικό μοτέρ και άξονας με ελατήρια ή πλαϊνό μοτέρ) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ρολά ασφαλείας ή ως βιομηχανικά ρολά. Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες οροφής είναι η οικονομική επιλογή για κλειστά γκαράζ. Διαθέσιμες ως χειροκίνητες ή ως αυτόματες, πρόκειται για πόρτες γκαράζ με ιδιαίτερα μεγάλη αξιοπιστία, σε συνδυασμό με αθόρυβη, ομαλή και ασφαλή λειτουργία.

Τέλος, οι πολύσπαστες γκαραζόπορτες οροφής διατίθενται με πάνελ πολυουρεθάνης (ραμποτέ, ταμπλαδωτό, ίσιο), με δυνατότητα κατασκευής σταθερών τμημάτων, πλαϊνών πορτών καθώς και σταθερών παραθύρων σε πλήρη γκάμα χρωμάτων. Οι πολύσπαστες πόρτες οροφής είναι σχεδιασμένες και κατασκευασμένες ώστε να ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις.

Αναλαμβάνουμε επίσης την υπεύθυνη και εγγυημένη τοποθέτηση, την συντήρηση και την επισκευή των προϊόντων που εμπορευόμαστε, διαθέτοντας έμπειρα, καλά εκπαιδευμένα και άρτια εξοπλισμένα συνεργεία. Στόχος μας είναι ότι θα είστε ευχαριστημένοι με την δουλειά μας, και ότι θα ξέρετε ότι όποτε μας χρειαστείτε, θα είμαστε εκεί.

Copyright © paMIL 2010 - 2021 | facebook | designed by: AGrafix | development by: 3www.gr