Γυάλινες πόρτες εισόδου

Οι γυάλινες πόρτες έρχονται να δώσουν μια ξεχωριστή και μοντέρνα λύση στο χώρο σας καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταστεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στις σύγχρονες κατοικίες και εργασιακούς χώρους. Η γυάλινη πόρτα μπορεί να συνδυαστεί με κάσα αλουμινίου ή inox. Τα σχέδια των υαλοπινάκων μπορούν να έχουν μοντέρνο ύφος και να συνδυάζουν χρώματα ,σχέδια, εικόνες με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Οφέλη

Σε μια γυάλινη πόρτα εισόδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα είδη γυαλιού, ανάλογα την περίσταση. Οι διάφοροι τύποι γυαλιού εξυπηρετούν διαφορετικές λειτουργίες, έτσι έχουμε διακοσμητικά γυαλιά αλλά και γυαλιά ασφαλείας.

Επιπλέον η γυάλινη πόρτα μπορεί να πάρει την μορφή φυσούνας, δίνοντας μια δυναμική απάντηση στην απαίτηση για εργονομία, λειτουργικότητα, στιβαρότητα και ευελιξία στο χώρο, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Οι γυάλινες φυσούνες εξασφαλίζουν μοναδικές λύσεις όπου χρειάζεται να ενωθεί κλειστός χώρος με βεράντα, όπως και να αυξηθεί ή να περιοριστεί ο κάθε ζητούμενος χώρος εύκολα και αποτελεσματικά. Χωρίς περιορισμούς στο πλάτος και ύψος καθώς και στην χρωματική παλέτα μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι κρίνεται αισθητικά όμορφο και λειτουργικό για τον χώρο σας. Τα κρύσταλλα που θα χρησιμοποιηθούν μπορούν να είναι απλά, ενεργειακά, triplex, securit, χρωματιστά αλλά και οτιδήποτε άλλο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Οι γυάλινες φυσούνες έχουν πολλαπλές λειτουργίες και πλεονεκτήματα. Ο μηχανισμός τους μπορεί να είναι τοποθετημένος στην οροφή, χωρίς κατωκάσι, διευκολύνοντας έτσι την διέλευση αναπήρων και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Τα αναδιπλούμενα φύλλα σύρονται όλα στο πλάι αφήνοντας ελεύθερο για εκμετάλλευση όλο τον υπόλοιπο χώρο. Οι πόρτες αυτές περιλαμβάνουν εκτός από τα αναδιπλούμενα φύλλα και ανοιγόμενα ή ανοιγο-ανακλινόμενα φύλλα τα οποία θα λειτουργούν ανεξάρτητα και θα παρέχουν είτε πρόσβαση προς τον κλειστό χώρο είτε επιπλέον εξαερισμό σε ασφαλή θέση ανάκλησης. Τέλος, ως πτυσσόμενο σύστημα η γυάλινη φυσούνα παρέχει υψηλή στεγανότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources