κουφώματα αλουμινίου | κουφώματα συνθετικά | επικαλύψεις κτηρίων

gialines-portes-eisodon

γυάλινες πόρτες

Οι γυάλινες πόρτες έρχονται να δώσουν μια ξεχωριστή και μοντέρνα λύση στο χώρο σας καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν καταστεί ως μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στις σύγχρονες κατοικίες και εργασιακούς χώρους. Η γυάλινη πόρτα μπορεί να συνδυαστεί με κάσα αλουμινίου ή inox. Τα σχέδια των υαλοπινάκων μπορούν να έχουν μοντέρνο ύφος και να συνδυάζουν χρώματα ,σχέδια, εικόνες με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Μερικά από τα άμεσα οφέλη είναι τα παρακάτω:

  • επιτρέπει την άμεση θέα προς την άλλη πλευρά της πόρτας
  • διαχέει άπλετο φως προς το εσωτερικό
  • δημιουργεί αμεσότητα με τον έξω κόσμο
  • ευκολία στην εγκατάσταση και συντήρηση

Σε μια γυάλινη πόρτα εισόδου μπορούν να χρησιμοποιηθούν διάφορα είδη γυαλιού, ανάλογα την περίσταση. Οι διάφοροι τύποι γυαλιού εξυπηρετούν διαφορετικές λειτουργίες, έτσι έχουμε διακοσμητικά γυαλιά αλλά και γυαλιά ασφαλείας.

gialines-portes-eisodon2

Επιπλέον η γυάλινη πόρτα μπορεί να πάρει την μορφή φυσούνας, δίνοντας μια δυναμική απάντηση στην απαίτηση για εργονομία, λειτουργικότητα, στιβαρότητα και ευελιξία στο χώρο, είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο. Οι γυάλινες φυσούνες εξασφαλίζουν μοναδικές λύσεις όπου χρειάζεται να ενωθεί κλειστός χώρος με βεράντα, όπως και να αυξηθεί ή να περιοριστεί ο κάθε ζητούμενος χώρος εύκολα και αποτελεσματικά. Χωρίς περιορισμούς στο πλάτος και ύψος καθώς και στην χρωματική παλέτα μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι κρίνεται αισθητικά όμορφο και λειτουργικό για τον χώρο σας. Τα κρύσταλλα που θα χρησιμοποιηθούν μπορούν να είναι απλά, ενεργειακά, triplex, securit, χρωματιστά αλλά και οτιδήποτε άλλο ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Οι γυάλινες φυσούνες έχουν πολλαπλές λειτουργίες και πλεονεκτήματα. Ο μηχανισμός τους μπορεί να είναι τοποθετημένος στην οροφή, χωρίς κατωκάσι, διευκολύνοντας έτσι την διέλευση αναπήρων και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Τα αναδιπλούμενα φύλλα σύρονται όλα στο πλάι αφήνοντας ελεύθερο για εκμετάλλευση όλο τον υπόλοιπο χώρο. Οι πόρτες αυτές περιλαμβάνουν εκτός από τα αναδιπλούμενα φύλλα και ανοιγόμενα ή ανοιγο-ανακλινόμενα φύλλα τα οποία θα λειτουργούν ανεξάρτητα και θα παρέχουν είτε πρόσβαση προς τον κλειστό χώρο είτε επιπλέον εξαερισμό σε ασφαλή θέση ανάκλησης. Τέλος, ως πτυσσόμενο σύστημα η γυάλινη φυσούνα παρέχει υψηλή στεγανότητα, θερμομόνωση και ηχομόνωση.

Copyright © paMIL 2010 - 2021 | facebook | designed by: AGrafix | development by: 3www.gr