Πυράντοχα
Συστήματα

Η πυροπροστασία ενός κτιρίου αναφέρεται στην ικανότητά του να ανιχνεύει, να αντέχει, να αποτρέπει και να μειώνει οποιαδήποτε ζημιά, που προκαλείται από απροσδόκητη και ανεξέλεγκτη πυρκαγιά, σε ζωές και περιουσίες. Τα Πυράντοχα Συστήματα είναι Πιστοποιημένα με βάση τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά Πρότυπα σε ποικίλες κλάσεις πυραντίστασης και παρέχουν πληθώρα λύσεων και τυπολογιών. Η paMIL, πρωτοπορεί στην Ελλάδα και κατασκευάζει πιστοποιημένα πυράντοχα κουφώματα που φέρουν τη Σήμανση CE.

M84FR

Το M84FR είναι ένα ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα που προσφέρει πιστοποιημένη πυραντίσταση Ei60 & Ei90. Το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική χρήση μονόφυλλων, δίφυλλων πορτών και συνδυασμό αυτών με σταθερά. Επιπλέον, το M84FR προσφέρει πυραντίσταση EI90 για σταθερά πλαίσια εξωτερικής χρήσης. Η πυραντίσταση του συστήματος επιτυγχάνεται με την χρήση κατάλληλων πυράντοχων υλικών σε συνδυασμό με την χρήση προφίλ και εξαρτημάτων. Η ευρεία γκάμα των τυπολογιών μπορεί να καλύψει την πλειοψηφία της ζήτησης ακόμη και αν αυτή αφορά περίπλοκες κατασκευές.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

S77FR

Το S77FR είναι ένα ανοιγόμενο θερμομονωτικό που προσφέρει πιστοποιημένη πυραντίσταση EI30. Το σύστημα βασίζεται στα προφίλ και τα αξεσουάρ του συστήματος S77 σε συνδυασμό με κατάλληλα πυρίμαχα εξαρτήματα και πυρίμαχο γυαλί. Το S77FR μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά του κτιρίου ή εξωτερικά. Παρέχει όλα τα πλεονεκτήματα ενός συστήματος κουφωμάτων υψηλής τεχνολογίας ενώ ταυτόχρονα συνοδεύεται από τα χαρακτηριστικά ενός πυρίμαχου συστήματος.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

M50FR

To M50FR είναι ένα πυράντοχο σύστημα υαλοπετασμάτων με συνεπίπεδη εµφάνιση εσωτερικά και εξωτερικά, χάρη στο ίδιο προφίλ κολόνας-τραβέρσας. Είναι συµβατό τόσο µε πυράντοχο υαλοπίνακα όσο και µε πάνελ αλουµινίου. Οι μέγιστες διαστάσεις του υαλοπίνακα μπορούν να είναι πλάτους μέχρι και 1452 mm ενώ το ύψος μπορεί να φτάσει έως 3204 mm. Ο χρόνος πυροπροστασίας που προσφέρει είναι 30 λεπτά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

M7FR

Το M7FR είναι ένα πυράντοχο σύστημα υαλοπετασμάτων με χαλύβδινη ενίσχυση. Συµβατό τόσο µε πυράντοχο υαλοπίνακα όσο και µε πάνελ αλουµινίου. Οι μέγιστες διαστάσεις του υαλοπίνακα μπορούν να είναι πλάτους μέχρι και 2000 mm ενώ το ύψος μπορεί να φτάσει έως και 3000 mm. Ο χρόνος πυροπροστασίας που προσφέρει είναι 50 λεπτά.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources