Πόρτες εισόδων

Η πόρτα εισόδου είναι η πρώτη εικόνα που αντικρύζει ο επισκέπτης του χώρου μας, ενώ ταυτόχρονα κρατάει την προσωπική μας ζωή προστατευμένη. Όσον αφορά την εμφάνιση, παρέχεται η επιλογή για ίσιες ή καμπύλες γραμμές αλλά και η δυνατότητα για συνεπιπεδότητα μεταξύ των προφίλ. Οποιαδήποτε τυπολογία είναι εφικτή με την χρήση υαλοπινάκων ή πάνελ αλουμινίου ακολουθώντας τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Πρόσθετα, στον τομέα της ασφάλειας δίνεται η δυνατότητα για τοποθέτηση εξειδικευμένων κλειδαριών με ενισχυμένους μεντεσέδες βαρέως τύπου, καθιστώντας την είσοδο ουσιαστικά απαραβίαστη.

SD77

Τεχνικά Χαρακτηριστικά​

Εμφανές αλουμίνιο συνολικού ύψους κατασκευής (κάσα – φύλλο) 154mm.

Μέγιστο πάχος υάλωσης 68mm και μέγιστο βάρος φύλλου 180kg.

Uf από 0,7 W/m2K

Ειδικό υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο 40mm, PE αφρώδες μονωτικό, Kooltherm.

Κατωκάσι ύψους μόλις 22 mm με αντιολισθητικό σχεδιασμό.

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και στεγάνωσης.

Μεγάλη ποικιλία επιλογής κλειδαριών ασφαλείας και μεντεσέδων (κρυφού, κυλινδρικού ή εξωτερικού).

Πάχος διατομών 1,3mm έως 2mm.

H σειρά SD77 αποτελεί το σύστημα για θύρες εισόδου μοντέρνας γραμμής της Alumil με υψηλές προδιαγραφές και έμφαση στην ασφάλεια. Η σειρά προσφέρει τη δυνατότητα υλοποίησης κατασκευών σε συνδιασμό με τη χρήση πάνελ αλουμινίου  ή υάλωσης. Επιπλέον, η ομοεπιπεδότητα των προφίλ σε ίσιες γραμμές χαρίζουν ομοιομορφία ενισχύοντας τον καινοτόμο σχεδιασμό και την αισθητική της σειράς.

SD95

Τεχνικά Χαρακτηριστικά​

Εμφανές αλουμίνιο συνολικού ύψους κατασκευής (κάσα – φύλλο) 161mm.

Μέγιστο πάχος υάλωσης 54mm και μέγιστο βάρος φύλλου 180kg.

Uf από 1,2 W/m2K

Ειδικό υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο 34mm, PE αφρώδες μονωτικό, Kooltherm.

Υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγάνωσης.

Μεγάλη ποικιλία επιλογής κλειδαριών ασφαλείας και μεντεσέδων (κρυφού, κυλινδρικού ή εξωτερικού).

Πάχος διατομών 1,4mm έως 2mm.

Σύστημα για την κατασκευή πορτών εισόδου υψηλής αισθητικής με κορυφαίας ποιότητας υλικά, προσφέροντας μοναδικές επιδόσεις θερμομόνωσης και ασφάλειας. Διαθέτει πολυαμίδια που αποτρέπουν την παραμόρφωση των πορτών στις μεγάλες διαφορές θερμοκρασίας μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς και συνεχόμενο κεντρικό λάστιχο για καλύτερη απόδοση σε υδατοπερατότητα, αεροπερατότητα και αυξημένη θερμομόνωση.

M1100

Τεχνικά Χαρακτηριστικά​

Εμφανές αλουμίνιο συνολικού ύψους κατασκευής (κάσα – φύλλο) μόλις 86 mm.

Μέγιστο πάχος υάλωσης 44mm και μέγιστο βάρος φύλλου 130kg.

Uf από 2,3 έως 2,5 W/m2K

Ειδικό υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο 24mm στη κάσα και στο φύλλο.

Πάχος διατομών 1,4mm έως 2,0mm.

Διαθέσιμα ειδικά προφίλ για την κατασκευή κύριων εισόδων κάθε τυπολογίας

Το M11000 είναι ένα δοκιμασμένο και αξιόπιστο ανοιγόμενο σύστημα, μελετημένο και σχεδιασμένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται σε μία μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Είναι πιστοποιημένο για τις υψηλές επιδόσεις του στην ηχομόνωση,τη θερμομόνωση και την ανεμοπίεση, ενώ διακρίνεται και για τo υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρει. Ο ειδικός σχεδιασμός των προφίλ του επιτρέπει την σωστή λειτουργία του σε πόρτες οποιουδήποτε ανοίγματος, τόσο σε κατοικίες, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους.

M11500

Τεχνικά Χαρακτηριστικά​

Εμφανές αλουμίνιο συνολικού ύψους κατασκευής (κάσα – φύλλο) 147 mm.

Μέγιστο πάχος υάλωσης 26mm και μέγιστο βάρος φύλλου 140kg.

Ειδικό υαλοενισχυμένο πολυαμίδιο 36mm στη κάσα και στο φύλλο.

Πάχος διατομών 1,4mm έως 2,0mm

Οι σταθερές κατασκευές, ανάλογα με τα υλικά πληρώσεως που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένες σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα περιορισμού εξάπλωσης της φωτιάς (Class EI 15, EI 30, EI 45 and EI 60)

Οι μονόφυλλες και οι δίφυλλες  πόρτες είναι πιστοποιημένες σε δύο διαφορετικά επίπεδα περιορισμού εξάπλωσης της φωτιάς (Class EM5 και T30).

Το σύστημα M11500 Fire Resistant αποτελεί την πρόταση της Alumil όταν υπάρχει ανάγκη να καθυστερηθεί η επέκταση της φωτιάς σε έκτακτες περιπτώσεις πυρκαγιών σε κτήρια, ώστε να δοθεί στους χρήστες ο απαραίτητος χρόνος για την ασφαλή απομάκρυνσή τους. Στα προφίλ του συστήματος μπορεί να τοποθετηθούν μία πληθώρα από κατάλληλα υλικά πληρώσεως τα οποία παρέχουν διαφορετικά επίπεδα ασφαλείας εναντίον της φωτιάς καλύπτοντας ένα μεγάλο σφάλμα αναγκών. Μπορούν να κατασκευαστούν μονόφυλλες και δίφυλλες πόρτες αλλά επίσης υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής σταθερών πλαισίων για την κάλυψη των προσόψεων  των κτηρίων αλλά και για το διαχωρισμό εσωτερικών  χώρων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources