κουφώματα αλουμινίου | κουφώματα συνθετικά | επικαλύψεις κτηρίων

προφίλ

Η paMIL είναι μια πρωτοποριακή ελληνική εταιρία με έδρα την Έδεσσα που δραστηριοποιείται  στον άκρως ανταγωνιστικό και συνάμα απαιτητικό χώρο της κατασκευής κουφωμάτων. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρίες του κλάδου.

Με αφετηρία το 1974 σωστή αντίληψη, διορατικότητα και τόλμη, έχοντας περάσει από το 2004 στην δεύτερη γενιά, υπό την καθοδήγηση του Παύλου Μυλωνά, η paMIL διαγράφει μια συνεχώς ανοδική πορεία.

Οι εγκαταστάσεις της επιχείρησης στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο 6.000m². Περιλαμβάνουν μια σύγχρονη παραγωγική μονάδα κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου και pvc και έναν μοναδικό εκθεσιακό χώρο, στον οποίο ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να δει όλα τα διαθέσιμα συστήματα. Η paMIL επενδύει συνεχώς στον εκσυγχρονισμό των μηχανημάτων και των εγκαταστάσεων, ενώ ταυτόχρονα η στελέχωση της εταιρίας με ανθρώπινο δυναμικό, άρτια καταρτισμένο με γνώσεις στο αντικείμενο, έχει ως στόχο την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας με άψογη εφαρμογή, ακρίβεια στη λεπτομέρεια και αντοχή στο χρόνο.

Με γνώμονα την ικανοποίηση του πελάτη, με συνέπεια και υπευθυνότητα, η paMIL
προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις
των καιρών και δίνουν αξία στην επιλογή σας.

Copyright © paMIL 2010 - 2021 | facebook | designed by: AGrafix | development by: 3www.gr