κουφώματα αλουμινίου | κουφώματα συνθετικά | επικαλύψεις κτηρίων

skalesσκάλες

Στην paMIL κατασκευάζουμε σκάλες για εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους μοναδικής αισθητικής, με κάγκελα και κουπαστές, από σίδηρο ή inox που μπορούμε να συνδυάσουμε άψογα με γυαλί ή plexi glass. Οι σκάλες, ως προς το σχήμα τους, ταξινομούνται σε κυκλικές, ημικυκλικές, ευθύγραμμες και μεικτές.
Ο σίδηρος ως κατεξοχήν πρωταρχικό υλικό κατασκευής, με τις αμέτρητες δυνατότητες εφαρμογών του, χρησιμοποιείται ευρέως όχι μόνο στον τομέα της δόμησης αλλά και της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης. Έτσι, οι σιδερένιες σκάλες που κατασκευάζουμε στην paMIL είναι χειροποίητες από μασίφ σίδερο και συνδυάζουν την ομορφιά με την λειτουργικότητα, σταθερότητα και ασφάλεια. Για τα κάγκελα της σκάλας, μπορούμε να επιλέξουμε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών, τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.

skales-sxedio

Οι inox σκάλες διακρίνονται για την μινιμαλιστική τους καθαρότητα. Οι εσωτερικές μπορούν κάλλιστα να χαρακτηριστούν ως ένα ξεχωριστό κόσμημα κάθε κατοικίας ή εργασιακού χώρου. Ο όγκος τους εξαφανίζεται μέσα στο φως και την διαφάνεια των αρμονικών αυτών αρχιτεκτονικών κοσμημάτων. Όσο για τις inox εξωτερικές σκάλες, είναι τα αιώνια αρχιτεκτονήματα που με διακριτικότητα προσαρμόζονται σε κάθε ρυθμό και κάθε αισθητικό ύφος.

Copyright © paMIL 2010 - 2021 | facebook | designed by: AGrafix | development by: 3www.gr