κουφώματα αλουμινίου | κουφώματα συνθετικά | επικαλύψεις κτηρίων

στέγαστραstegastra

Η paMIL κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα από στέγαστρα είτε αυτά προορίζονται για εισόδους κτιρίων και παράθυρα, είτε για χώρους στάθμευσης οχημάτων, είτε για οποιαδήποτε άλλη δομική απαίτηση. Πέρα από την διακοσμητική τους χρήση τα στέγαστρα αυτά αποτελούν την ιδανική λύση προστασίας των χώρων όπου θα τοποθετηθούν από την βροχή και την ηλιακή ακτινοβολία. Μπορούν να κατασκευαστούν από αλουμίνιο ή inox, και συνδυάζονται με γυαλί ή πολυκαρμπονικό. Τα στέγαστρα είναι ουσιαστικά αρχιτεκτονικά στοιχεία της δόμησης, έτσι η επιλογή τους παίζει καθοριστικό ρόλο στην τελική εικόνα του κτιρίου.
Τα στέγαστρα αλουμινίου παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στην υγρασία και τις χαμηλές θερμοκρασίες με μεγάλη διάρκεια ζωής. Πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και διατίθενται σε όλες τις ηλεκτροστατικές βαφές. Κατασκευάζονται από καθαρό αλουμίνιο και διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις ενώ παρέχουν επιλογές επικάλυψης είτε από γυαλί είτε από πολυκαρμπονικό φύλλο, στο πάχος που απαιτείται ανάλογα με την υπόλοιπη κατασκευή. Το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η λεπτομέρεια στήριξης που διαθέτουν χωρίς να επεμβαίνουν ουσιαστικά στην αρχιτεκτονική του χώρου, αλλά προσθέτοντας διακριτικά μια αίσθηση μοντέρνου ή κλασικού στυλ, ανάλογα με το ύφος του υπόλοιπου κτιρίου.

            stegastra2

Το προσεγμένο design, η υψηλή αισθητική και η ποιότητα σε συνδυασμό με την ευελιξία τοποθέτησης και λειτουργίας του συστήματος εξασφαλίζουν στον μηχανικό και τον αρχιτέκτονα μεγάλες δυνατότητες προσαρμογής, αισθητικής παρέμβασης και δημιουργίας. Η paMIL εκπροσωπεί μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και συνεργάζεται με τις πλέον καταξιωμένες και πιστοποιημένες εταιρίες στο χώρο, παρέχοντας λύσεις που καλύπτουν κάθε σας απαίτηση.

Copyright © paMIL 2010 - 2021 | facebook | designed by: AGrafix | development by: 3www.gr