Προμήθεια
νέου εξοπλισμού

Προμήθεια
νέου εξοπλισμού

Η εταιρεία μας, στα πλαίσια της αναβάθμισης του μηχανολογικού εξοπλισμού της, προμηθεύτηκε δύο μηχανήματα της εταιρείας Fomindustrie. Το πριόνι διπλής κεφαλής τύπου KEOPE E5, και το CNC τεσσάρων ελεγχόμενων αξόνων 7 m, τύπου FMC 470.

Το πριόνι διπλής κεφαλής KEOPE E5 διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό στον οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ιμάντας απομάκρυνσης ρεταλιών κοπής. Πρόκειται για το πιο σύγχρονο διπλό πριόνι στον κλάδο των μηχανημάτων επεξεργασίας αλουμινίου. Υπεροχή του, οι 5 άξονες που ελέγχονται ηλεκτρονικά και η δυνατότητα των κεφαλών και των δίσκων να κινηθούν ηλεκτρονικά σε μοίρες κοπής. Επιπλέον χαρακτηριστικά του είναι η ακρίβεια, το μεγάλο εύρος κοπής προφίλ (ανερχόμενη κίνηση δίσκων διαμέτρου 600 mm) και η άριστη ποιότητα κοπής.

Το νέας τεχνολογίας CNC, με τους τέσσερις ελεγχόμενους άξονες 7 m, τύπου FMC 470, διαθέτει άριστο τεχνολογικό εξοπλισμό και σε συνδυασμό με την απόλυτη ακρίβεια και την υψηλή ταχύτητα, κατατάσσεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας του, στον τομέα της κατεργασίας προφίλ αλουμινίου – σιδήρου – PVC.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Τσιμερίκα Αστέριο και την εταιρεία του για τη μακροχρόνια συνεργασία μας, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την ευημερία της εταιρείας μας. Συνεχίζουμε μαζί με σχέση ειλικρίνειας, αλληλοεκτίμησης …και μεγαλώνουμε μαζί!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources