Θωρακισμένες πόρτες εισόδου

Η paMIL αναζητώντας καινοτόμες λύσεις για την ασφάλεια της κατοικίας, του γραφείου και γενικά κάθε χώρου, στον οποίο απαιτείται προστασία ότι πολύτιμου διαθέτουμε, παρουσιάζει θωρακισμένες πόρτες των πλέον καταξιωμένων και πιστοποιημένων εταιριών στο χώρο. Οι πόρτες αυτές καλύπτουν διάφορες ανάγκες, όπως:

Οι θωρακισμένες πόρτες κατασκευάζονται στα μέτρα και στις δικές σας απαιτήσεις. Μπορούν εξωτερικά να επενδυθούν με αλουμίνιο και να βαφούν στο χρώμα που εσείς επιθυμείτε και ταιριάζει στο χώρο σας. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται αντέχουν σε οποιεσδήποτε σκληρές καιρικές συνθήκες. Παράλληλα επιτυγχάνουμε άψογη ποιότητα, αισθητική και τέλειο φινίρισμα.

Για την επένδυση της θωρακισμένης πόρτας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μασίφ ξύλο, κόντρα πλακέ θαλάσσης ή καπλαμάδες , επιλέγοντας μέσα από πλειάδα σχεδίων, τα οποία μπορούν άψογα να συνδυαστούν και με τις εσωτερικές πόρτες του κτηρίου. Αν αυτό που σας διακρίνει είναι η αφαιρετική και η λιτότητα στα σχέδια, εμείς κατασκευάζουμε για σας επίπεδες, με επένδυση ξύλου σε διάφορες αποχρώσεις, χωρίς σχέδιο θωρακισμένες πόρτες για την οικία σας ή για τον επαγγελματικό σας χώρο.

Για αυτούς που προτιμούν τα διακριτικά σχέδια, σας προτείνουμε πόρτες που τα σχέδια τους γίνονται με παντογράφο είναι απλά και λιτά, με άψογο φινίρισμα και γούστο, σε αποχρώσεις του ξύλου που εσείς επιθυμείτε.

Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας paMIL αποτελούν την ασπίδα για το απαραβίαστο της προσωπικού σας χώρου και εξασφαλίζουν ασφάλεια, άψογη λειτουργικότητα , τέλεια εφαρμογή, στιβαρή αλλά και ταυτόχρονα υψηλής αισθητικής όψη. Δημιουργήστε την δική σας μοναδική πόρτα επιλέγοντας από την πλούσια γκάμα μοντέλων πόρτας και την μεγάλη συλλογή επενδύσεων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ, 58200 ΕΛΛΑΔΑ
Τ. +30 23810 29920 | E. info@pamil.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Copyright © paMIL 2010-2021 | All Rights Reserved | Design by AGrafix | Powered by EcoResources